top of page

LASTENKOTIPROJEKTI
BRASILIASSA

Seurakunnalla on etenevä lastenkotiprojekti Aguas Lindasissa, noin 40 km päässä Brasilian pääkaupungista. Projektin tarkoituksena on auttaa alueen köyhiä ja hädänalaisia lapsia ja perheitä monitoimikeskuksen kautta. Pyrkimyksenä on tehdä mahdollisimman tiivistä yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa. Harvest Church Finland omistaa rakennuksen, johon kuuluu myös turvakotiasunto.

Vuosien mittaan olemme remontoineet ja ylläpitäneet rakennusta ja rakentaneet muurin pihan suojaksi.

 

Autamme alueen lapsia ja perheitä monin tavoin, esimerkiksi jakamalla ruoka-apua. Paikallinen yhteistyökumppanimme Rio de Deus -seurakunta toimittaa apua perille tarvitseville perheille.

Projektin kautta olemme lisäksi tehneet yhteistyötä Aguas Lindasin kaupungin viranomaisten kanssa. Alueella toimii kaupungin omistama lastenkoti nimeltään Casa de Moises (Mooseksen koti). Vuosina 2021-2023 Harvest Church Finland toteutti suuren remontin lastenkodin sisätiloissa ja pihalla. Lahjoitusvaroilla pystyimme myös hankkimaan paikalle esim. tarpeellisia keittiölaitteita ja tietokoneita.

Casa de Moises -lastenkotiin tuodaan lapsia ja nuoria äärettömän vaikeista olosuhteista. Kaupunki etsii lapsille adoptioperheet, mutta resurssit eivät olleet riittäneet tilojen ylläpitoon. Tämän työn tukeminen vaikuttaa suuresti niihin lapsiin ja nuoriin, jotka sijoitetaan väliaikaisesti lastenkotiin, kunnes heille löydetään adoptioperheet.

AUTA HÄDÄNALAISIA LAPSIA AGUAS LINDASISSA, BRASILIASSA

Voit osallistua projektiin rukouksin ja auttaa hädänalaisia lapsia myös lahjoittamalla projektiin.

BRASILIAN LASTENKOTIPROJEKTI

Harvest Church Finland

FI35 5780 3820 2114 14

Viite: 7799

Harvest Church Finland

Keräyslupa RA/2020/782

Myönnetty 25.6.2020

Poliisihallitus, arpajaishallinto

Varojen käyttötarkoitus:

Rahankeräysluvassa tarkemmin määriteltyihin kohteisiin

Kiitos rukouksistasi ja lahjastasi!

bottom of page